fredag 24 augusti 2012

Om att sluta blogga...

Bild; Etzy

I och med att denna blogg är så förknippad med mitt företag så kommer jag också att sluta att blogga när jag inte längre har kvar företaget. Jag har också bestämt mig för att inte starta en ny utan att låta bli bloggandet för ett tag, tills jag har mer tid. Från att varit något roligt som gav mycket så har det mer och mer tagit form av ett dåligt samvete eller något jag borde göra; bättre, oftare och mer regelbundet. 

Men jag är ändå väldigt glad för att jag har haft Hellre Hållbart, det har fungerat som en slags ventil och alla jag har mött genom andra gröna bloggar är fortfarande stora inspirationer och fyller en mycket viktig funktion som bekräftelse på att det är inte jag, utan världen som är galen. Tro mig jag har ofta tvivlat...

Jag är också glad att jag har skrivit ner så många vardagssamtal, önskelistor och små stunder med barnen. Det är så roligt att läsa, det är otroligt vad mycket jag har glömt bort och hur lite det behövs för att jag ska minnas så mycket mer runt omkring just den händelsen. 

Slutligen, till alla er som läst under åren vill jag bara säga Tack!

& Hej Då!

3 kommentarer: