måndag 23 juni 2008

Sommarväder...

Igår hade vi planerat att ta bilder på barnen i mina nytryckta tshirts. Vi hade hittat en vacker och avskild plats på Aboretum utanför Umeå, och hade gått en bit längst stigen och föjlt några trappor upp för en brant för att komma dit. Väl framme satte sig barnen för att äta lite mellanmål och de hade knappt tagit första tuggan för än vi hörde ett konstigt ljud - någonting stort föll på lövträden omkring oss.

Plötsligt började barnen skrika och hagel med en diameter på över en centimeter öste ner över oss. Vi slängde en regnjacka över barnen och skyddade dem med våra böjda ryggar, vilket gjorde ganska ont.

Efter ett tag blev de mindre men det började regna istället. Vi kanade oss ner till vår dyblöta barnvagn och hade som tur med oss en Ergo som gjorde promenaden tillbaka lite snabbare.

Väl hemma igen sken solen på nytt. Barnen tog på sig sina tröjor och vi gick på nytt ut för att ta bilder. Men denna gång gick vi inte så långt. Europeisk fluffig lövskogsmiljö ersattes av åskvarm, norrlänsk barrskog...
Och tröjorna - kommer snart att finnas i webbutiken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar