måndag 6 oktober 2008

Pimpade Potatisbullar


Vi har gjort en upptäckt när det gäller halvfabrikat; Potatisbullar med Tistelvinds syrade Kimchi och lingonsylt är jättegott. Min äldre vill gärna ha blåbärssylt också - det blir finare tallriksmonster, då!
Jag och barnen äter kryddiga potatisbullar i mängder. Godare och Nyttigare! Men smaken är olika, min man spottade diskret ut den fantastiska kombinationen i slasken...

2 kommentarer:

  1. Det är så lustigt hur man gör ungefär samma saker fast man inte har en aning om det. Idag var det potatismos här så imorgon blir det potatisbullar. Öppnade för två dagar sedan min första burk av nämnda kimchi och gillade den verkligen. Så det ni åt idag hamnar på vår tallrik imorgon :)

    SvaraRadera
  2. Håller med, har också reflekterat över det någon gång... Kul!!

    SvaraRadera